Υλικά
5 αυγά
400 γρ. γάλα
300γρ. ηλιέλαιο
500 γρ. φαρίνα κόκκινη
10 γρ. αλάτι
10 γρ. ζάχαρη
500 γρ. φέτα πικάντικη
4-5 φέτες ζαμπόν (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά.Προσθέτουμε το γάλα και το ηλιέλαιο.Συνεχίζουμε με το αλεύρι,το αλάτι και τη ζάχαρη.Ρίχνουμε τη φέτα αφού τη σπάμε με τα χέρια σε κομμάτια.Αν θέλουμε βάζουμε ζαμπόν σε κομματάκια.Βουτυρώνουμε καλά δύο φόρμες με 12 υποδοχές για maffin και γεμίζουμε τις θηκούλες μέχρι πάνω με το μείγμα.Ψήνουμε στους 180C για 1 ώρα στον αέρα.