250gr μαργαρίνη
250gr ζάχαρη
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 βανίλια
ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
αλεύρι όσο πάρει
250gr ζάχαρη
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 βανίλια
ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
- Σε μίξερ χτυπάμε πολύ καλά βούτυρο με ζάχαρη.
- Ρίχνουμε τα αυγά, το ξύσμα, τη βανίλια και το χυμό του πορτοκαλιού.
- Ρίχνουμε το μπέικιν στο αλεύρι και ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά στο μίξερ, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη για να πλάθονται τα μπισκότα μας.
- Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση. Στη μισή ζύμη προσθέτουμε το κακάο μέχρι να γίνει σοκολατένια.
- Ανοίγουμε δύο φύλλα (ένα άσπρο και ένα σοκολατένιο), τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και βάζουμε αυτό το ρολό στο ψυγείο να κρυώσει λιγάκι.
- Το κόβουμε φέτες και το πατάμε λίγο με τα χέρια.
- Ψήνουμε στους 180° μόνο για 15 λεπτά και καλή μας όρεξη