Σελίδες

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

4 Μαρτίου 2012

Μπισκότα δίχρωμα

 
 250gr μαργαρίνη
250gr ζάχαρη
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 βανίλια
ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
αλεύρι όσο πάρει
               Εκτέλεση
  1. Σε μίξερ χτυπάμε πολύ καλά βούτυρο με ζάχαρη.
  2. Ρίχνουμε τα αυγά, το ξύσμα, τη βανίλια και το χυμό του πορτοκαλιού.
  3. Ρίχνουμε το μπέικιν στο αλεύρι και ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά στο μίξερ, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη για να πλάθονται τα μπισκότα μας.
  4. Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση. Στη μισή ζύμη προσθέτουμε το κακάο μέχρι να γίνει σοκολατένια.
  5. Ανοίγουμε δύο φύλλα (ένα άσπρο και ένα σοκολατένιο), τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και βάζουμε αυτό το ρολό στο ψυγείο να κρυώσει λιγάκι.
  6. Το κόβουμε φέτες και το πατάμε λίγο με τα χέρια.
  7. Ψήνουμε στους 180° μόνο για 15 λεπτά και καλή μας όρεξη