Υλικά
250 γρ. καβούρι σουρίμι
10 αγγουράκια τουρσί (πίκλες)
1/2 πιπεριά κόκκινη
1/2 πιπεριά κίτρινη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κ.σ. κάπαρη
Σως
150 γρ. μαγιονέζα
1 γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. κέτσαπ
1κ.σ. horseradish(προαιρετικά)
2 κ.σ.ουίσκι
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σουρίμι, τα αγγουράκια,τις πιπεριές και τα κρεμμυδάκια.Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε άλλο μπολ τα υλικά της σως και αναμειγνύουμε καλά.Ενώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.Σερβίρουμε σε μπολ με κρακεράκια σαν ορεκτικό.Γεμίζουμε πιπεριές,ντομάτες,αβοκάντο, κομμένα στη μέση,φύλλα χίκορι, για σερβίρισμα σε μπουφέ.Φτιάχνουμε καναπεδάκια με μαύρο ψωμί.