Μια λύση εύκολη και γρήγορη για μικρούς και μεγάλους....
Υλικά (περίπου 40 κομμάτια) :
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι διάφορα τριμμένα τυριά (regato, edam, κεφαλογραβιέρα)
1 κεσεδάκι φέτα τρίμμα
1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγο πιπέρι
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι διάφορα τριμμένα τυριά (regato, edam, κεφαλογραβιέρα)
1 κεσεδάκι φέτα τρίμμα
1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι το λάδι τα τυριά (εκτός τη φέτα) και ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι έως ότου γίνει μια ζύμη ελαφριά που να ξεκολλάει από τα χέρια. Λιώνουμε τη φέτα σε ένα μπολ και το πιπέρι και ανακατεύουμε.Στο στόμιο ενός ποτηριού του νερού αφού απλώσουμε τη ζύμη κόβουμε στρογγυλά κομματάκια και μια κουταλιά από τη φέτα τη λιωμένη με το πιπέρι το διπλώνουμε στη μέση και με ένα πιρούνι το ενώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και αλείφουμε τα τυροπιτάκια χτυπημένο αυγό.
Τα ψήνουμε στους 200 για περίπου 40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Καλή επιτυχία!