English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

6 Δεκεμβρίου 2014

Ίσλερ(Isler) χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια


 
Υλικά
100 γρ. άχνη ζάχαρη
200 γρ. βούτυρο
280 γρ. αλεύρι
100 γρ. τριμ. καρύδια
1 κ.γ. κανέλα
κουβερτούρα για επικάλυψη

   Εκτέλεση
 Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά.
 
 
 
 
Τυλίγουμε τη ζύμη με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 15-30 λεπτά.
 
 
 
 
Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο 3χιλ. και κόβουμε με κουπ-πατ στρογγυλά δίσκους και τους βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
   Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για 5-10 λεπτά.Τα βγάζουμε από το φούρνο πριν να πάρουν χρώμα.
 
 
Αφού κρυώσουν τα καλύπτουμε με ένα στρώμα μαρμελάδας δαμάσκηνο ή σμέουρο.Την επόμενη μέρα τα καλύπτουμε με λιωμένη σοκολάτα.