100 γρ. βούτυρο
τρεις κ. σ. αλεύρι
βρασμένο ζωμό από κοτόπουλο ή μοσχάρι
500 gr. κίτρινα τυριά
μοσχοκάρυδο
ελάχιστο αλάτι
τρεις κ. σ. αλεύρι
βρασμένο ζωμό από κοτόπουλο ή μοσχάρι
500 gr. κίτρινα τυριά
μοσχοκάρυδο
ελάχιστο αλάτι
Πως το κάνουμε:
- Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι όπως κάνουμε για τη μπεσαμελ
- Προσθέτουμε το ζωμό σιγά σιγά, ανακατεύουμε να ενωθεί σωστά το αλεύρι χωρίς να κάνει κόμπους
- Όταν είναι έτοιμο ρίχνω τα τυριά, ανακατεύω να λιώσουν και προσθέτω το μοσχοκάρυδο