Υλικά
6 φλιτζάνια διάφορα πράσινα λαχανικά - Σπανάκι, ρόκα, μαρούλι
1/2 φλιτζάνι φρέσκα μυρωδικά - θυμάρι, βασιλικό, μαϊντανό - ψιλοκομμένα
Ξύσμα από 1 lime
1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλο σε φέτες
120 γρ. κατσικίσιο τυρί
ΓΙΑ ΤΗ VINAIGRETTE
Χυμό από 1 lime
1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κ.σ μέλι
Αλάτι και Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα πολυμίξερ χτυπήστε τα υλικά της vinaigrette να γίνουν ένα σώμα
Ραντίστε τη σαλάτα με τη vinaigrette και ανακατέψτε να πάει σε όλα τα λαχανικά
Τέλος προσθέστε και τα κομμάτια από το κατσικίσιο τυρί και σερβίρετε.