Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.γλ. μαγιά σε σκόνη
- 1½ κ.γλ. ζάχαρη
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 1½ κούπας νερό
- πετιμέζι για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Ζεσταίνουµε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι και κουταλιά κουταλιά τηγανίζουµε τις τηγανίτες µέχρι να ροδίσουν. Τις γυρίζουµε και από την άλλη πλευρά. Τις αφήνουµε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.
Τις βάζουµε σε πιάτο και τις περιχύνουµε µε το πετιµέζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου