Υλικά
2 αυγά
250 γρ. γιαούρτι
200 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν
ηλιέλαιο για τηγάνισμα
μέλι
κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε γιαούρτι,αλεύρι, μπέικιν και αναμειγνύουμε καλά.Βάζουμε 3-4 δάχτυλα λάδι σε κατσαρολίτσα στη φωτιά και αφού κάψει ρίχνουμε κουταλιές.Τις ψήνουμε και από τις δυο μεριές και βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.Αφού στραγγίσουν τις περιχύνουμε με μπόλικο μέλι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου