5 φέτες μπέικον
1 μαρούλι κομμένο
1 αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
4-5 καρύδια σπασμένα σε κομμάτια
gorgongola(μπλε τυρί)
Σως
1 μέρος λεμόνι
2 μέρη ελαιόλαδο
1 κ.γ. μέλι
Σοτάρετε ελαφρά το μπέικον σε αντικολλητικό σκεύος να γίνει τραγανό
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το μαρούλι ψιλοκομμένο
Κόψτε το αβοκάντο σε φέτες και προσθέστε το.
Προσθέστε από πάνω το τυρί και τα καρύδια.
Χτυπήστε τα υλικά της σως και περιχύστε τη σαλάτα.