Υλικά
7-8 ποτήρια μούστο "κομμένο"
1ποτηρι σιμιγδάλι ψιλό
Πασπάλισμα
100 γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
5 κ.σ. Σουσάμι
1 κ.σ. Κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το μούστο σε βαθιά κατσαρόλα. Όταν αρχίσει να αχνίζει ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι αργά αργά και ανακατεύουμε με σύρμα. Όταν αρχίζει και πήζει μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξύλινη κουτάλα. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά, αδειάζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με μπόλικο απο το μίγμα για πασπάλισμα.
7-8 ποτήρια μούστο "κομμένο"
1ποτηρι σιμιγδάλι ψιλό
Πασπάλισμα
100 γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
5 κ.σ. Σουσάμι
1 κ.σ. Κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το μούστο σε βαθιά κατσαρόλα. Όταν αρχίσει να αχνίζει ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι αργά αργά και ανακατεύουμε με σύρμα. Όταν αρχίζει και πήζει μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξύλινη κουτάλα. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά, αδειάζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με μπόλικο απο το μίγμα για πασπάλισμα.