Υλικά
4-5 μανταρίνια
1/2 φλ. τσαγιού φρουκτόζη
1/2 φλ. τσαγιού χυμό μανταρίνι
1 κ.σ. κακάο
150 γρ. αμυγδαλόψιχα ή καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
σοκολάτα χωρίς ζάχαρη για επικάλυψη
Εκτέλεση
Περνάμε τις φλούδες μανταρινιων από το μπλέντερ Βάζουμε σε κατσαρολακι τις φλούδες μανταρινιών,το χυμό,τη φρουκτόζη και βράζουμε να γίνει μια μάζα(7-8 λεπτά) σε χαμηλή φωτιά.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ξηρό καρπό και κακάο.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά.Πλάθουμε μπαλάκια και βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.Αν θέλουμε κοσκινίζουμε λίγο κακάο από πάνω...