Υλικά
1 φιλέτο σολομού 1kg περίπου
2 κ.σ. πιπέρι κόκκινο ολόκληρο
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
χυμό ενός λεμονιού
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε το φιλέτο και το στεγνώνουμε καλά.Το τοποθετούμε πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα.Περιχύνουμε με το χυμό και πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τον άνηθο.Τυλίγουμε με τη λαδόκολλα κλείνοντας καλά για να μη βγει ο ατμός.Βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά.Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά,πατατοσαλάτα ή ρύζι.