Πως θα σας φαινόταν να φτιάχνατε τη δική σας νουτέλα;Δύσκολο; Καθόλου!!! Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή...και με γεύση τέλεια!!!!!!
Υλικά
1 κούπα φουντούκια(εγώ το έχω δοκιμάσει και με αμύγδαλο)
1/4-1/8 κούπας σπορέλαιο
1 κούπα ζάχαρη(με καστανή ζάχαρη έχει καραμελένια γεύση)
1/4 κούπας κακάο
λίγη βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα φουντούκια στο μπλέντερ ή στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη.Προσθέτουμε το λάδι(με
1/8 θα έχουμε μια πάστα σφιχτή,με 1/4 πιο ρευστό μείγμα).Συνεχίζουμε το χτύπημα και σταδιακά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.Διατηρούμε σε βαζάκι στο ψυγείο.
Υλικά
1 κούπα φουντούκια(εγώ το έχω δοκιμάσει και με αμύγδαλο)
1/4-1/8 κούπας σπορέλαιο
1 κούπα ζάχαρη(με καστανή ζάχαρη έχει καραμελένια γεύση)
1/4 κούπας κακάο
λίγη βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα φουντούκια στο μπλέντερ ή στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη.Προσθέτουμε το λάδι(με
1/8 θα έχουμε μια πάστα σφιχτή,με 1/4 πιο ρευστό μείγμα).Συνεχίζουμε το χτύπημα και σταδιακά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.Διατηρούμε σε βαζάκι στο ψυγείο.
Πολύ ωραίο το Blog !!!Να ρωτησω ποσο καιρο διατηρειται στο ψυγειο?Μπορει να μεινει εκτος ψυγειου?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια happyfraoulitsa.Στο ψυγείο διατηρειται για πολυ καιρό.Εγώ θα την κρατούσα στο ψυγείο για να μην ταγγίσουν τα φουντούκια(αλλοιώνεται η γεύση τους).Είναι το μόνο υλικό που θέλει κάποια προσοχή.
ΑπάντησηΔιαγραφή