Υλικά
4-5 μανταρίνια
1/2 φλ. τσαγιού φρουκτόζη
1/2 φλ. τσαγιού χυμό μανταρίνι
1 κ.σ. κακάο
150 γρ. αμυγδαλόψιχα ή καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
σοκολάτα χωρίς ζάχαρη για επικάλυψη
Εκτέλεση
Περνάμε τις φλούδες μανταρινιων από το μπλέντερ Βάζουμε σε κατσαρολακι τις φλούδες μανταρινιών,το χυμό,τη φρουκτόζη και βράζουμε να γίνει μια μάζα(7-8 λεπτά) σε χαμηλή φωτιά.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ξηρό καρπό και κακάο.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει καλά.Πλάθουμε μπαλάκια και βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.Αν θέλουμε κοσκινίζουμε λίγο κακάο από πάνω...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου