English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26 Αυγούστου 2012

Κέικ με φρούτα και φρουκτόζη

 
Δοκιμάστε μια light εκδοχή για να μην στερείστε το γλυκό αλλά και για να μην έχετε τύψεις.
 
 
 
1 κούπα τριμμένο μήλο
1 κούπα τριμμένο καρότο
1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
1 κούπα τριμμένοι ξηροί καρποί
1 κούπα λάδι
1 κούπα φαρίνα ολικής άλεσης
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.γ. baking powder
2 μεγάλα αυγά
5 κ.σ. φρουκτόζη 
1 κ.γ. κανέλα
ξύσμα ενός πορτοκαλιού

  1.  Χτυπάμε τα αυγά με τη μπανάνα, προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία τους ξηρούς καρπούς και τα υπόλοιπα φρούτα.
  2. Όταν προσθέσετε και αυτά αρκεί ένα γρήγορο ανακάτεμα ώστε να πάνε παντού χωρίς να διαλυθούν.
  3. Ψήστε τους 180° για 60 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου