2 φρεσκα κρεμμυδακια
2 καροτα
1 φινόκιο
1 λεμονι (Bio)
2 στηθη κοτοπουλο ή 1 γαλοπούλα
Αλατι, πιπερι
2 κουταλιες λαδι
1 κ σ γλυκανισο
2 κόκους μπαχαρι
100 γρ ζωμο λαχανικων και λιγο ανηθο για γαρνιτουρα!
2 καροτα
1 φινόκιο
1 λεμονι (Bio)
2 στηθη κοτοπουλο ή 1 γαλοπούλα
Αλατι, πιπερι
2 κουταλιες λαδι
1 κ σ γλυκανισο
2 κόκους μπαχαρι
100 γρ ζωμο λαχανικων και λιγο ανηθο για γαρνιτουρα!
Οδηγίες
- Καθαριζουμε και κοβουμε το κρεμμυδι και το καροτο σε ψιλες φετες.
- Πλενουμε και καθαριζουμε το φινόκιο, το κοβουμε στην μεση και το κοβουμε σε λεπτες φετες.
- Αλατοπιπερωνουμε το κρεας. Βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι το λαδι και τσιγαριζουμε απο καθε μερια για 1 λεπτο το κρέας.
- Βγαζουμε το κρεας,το βαζουμε στην ακρη σε ενα πιατο και ριχνουμε τα λαχανικα στο τηγανι και τα σοταρουμε σε μετρια φωτια, μαζι και τις λεπτες φετες απο λεμονι για 5 ως 10 λεπτα.
- Ριχνουμε και το ζωμο από τα λαχανικα στο τηγάνι και όλα μαζί με τα μπαχαρικά τα βαζουμε σε ενα πιρεξ.
- Το κρεας το βαζουμε απο πανω, το σκεπαζουμε και το βαζουμε στον φουρνο για για 30 ως 45 λεπτα, εξαρταται απο τον φουρνο σας, στους 180 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου