Όταν έχω κέφια βγάζω κάτι φοβερές συνταγές!
Υλικά
25 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. φρουκτόζη
100 γρ. αλεύρι
10 γρ. αλεύρι ολικής
10 γρ. κακάο κοσκιν.
40 γρ. κουάκερ
1 βανίλια
40 γρ. γάλα 1,5% λιπαρά
100 γρ. νερό χλιαρό
80 γρ.καρότο τριμ.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα στέρεα υλικά:τα αλεύρια,το κουάκερ,τη φρουκτόζη,το κακάο,τη βανίλια.Σε άλλο μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υγρά υλικά.Ενώνουμε τα υλικά ανακατεύοντας με ένα κουτάλι.Βάζουμε σε ταψάκι με τις ειδικές υποδοχές για μάφιν 12 χαρτάκια και μοιράζουμε τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30 λεπτά.
Προαιρετικά γαρνίρουμε με γλάσο που φτιάχνουμε ως εξής:
1 philadelphia γιαούρτι
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ.φρουκτόζη
1 κ.σ. κακάο
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά με ΄ένα κο0υτάλι και αλείφουμε τα κεκάκια.
Υλικά
25 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. φρουκτόζη
100 γρ. αλεύρι
10 γρ. αλεύρι ολικής
10 γρ. κακάο κοσκιν.
40 γρ. κουάκερ
1 βανίλια
40 γρ. γάλα 1,5% λιπαρά
100 γρ. νερό χλιαρό
80 γρ.καρότο τριμ.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα στέρεα υλικά:τα αλεύρια,το κουάκερ,τη φρουκτόζη,το κακάο,τη βανίλια.Σε άλλο μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υγρά υλικά.Ενώνουμε τα υλικά ανακατεύοντας με ένα κουτάλι.Βάζουμε σε ταψάκι με τις ειδικές υποδοχές για μάφιν 12 χαρτάκια και μοιράζουμε τη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30 λεπτά.
Προαιρετικά γαρνίρουμε με γλάσο που φτιάχνουμε ως εξής:
1 philadelphia γιαούρτι
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ.φρουκτόζη
1 κ.σ. κακάο
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά με ΄ένα κο0υτάλι και αλείφουμε τα κεκάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου