English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

21 Μαρτίου 2012

αλλιώτικο mille feuille

Δεν θα σας σχολιάσω αυτό το επιδόρπιο!!!Θέλω τα σχόλιά σας αφού το δοκιμάσετε.



                Υλικά
1 πακέτο σφολιατάκια τετράγωνα
2 philadelphia
300 gr. κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
1 κουβερτούρα
τριμμένο αμύγδαλο
φράουλες ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας

               Εκτέλεση
    Απλώνουμε τα σφολιατάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.



   Χτυπάμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.Τη βάζουμε σε κορνέ.
  Λιώνουμε τη σοκολάτα με λίγο νερό και πλένουμε τα φρούτα.
  Συναρμολογούμε το γλυκό λίγο πριν σερβίρουμε.Βάζουμε λίγη κρέμα στο πιάτο και από πάνω σταθεροποιούμε το ένα σφολιατάκι.Γεμίζουμε με ροζέτες την επιφάνεια της σφολιάτας και τοποθετούμε από πάνω τα φρούτα.Καλύπτουμε με άλλο ένα σφολιατάκι.Γαρνίρουμε με λίγη κρέμα, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου