Υλικά |
Εκτέλεση Διαλύουμε σε λίγο γάλα το κορνφλάουερ. Το υπόλοιπο γάλα το βάζουμε να βράσει με τις βανίλιες και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το κορνφλάουερ και ανακατεύουμε να πήξει. Χτυπάμε τα κροκκάδια και τα ρίχνουμε μέσα στην κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Βάζουμε σε ένα ταψί βουτυρωμένο, έτοιμη σφολιάτα και την ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να καεί. Σπάμε τα φύλλα της σφολιάτας σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε μία πιατέλα το ένα κομμάτι δίπλα στο άλλο να σχηματίζουν βάση. Επάνω στη σφολιάτα βάζουμε κρέμα αναμιγμένη με σαντιγύ. Ξαναβάζουμε κομμάτια σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Διακοσμούμε με ένα κορνέ ροζέτες εδώ και εκεί. Τέλος βάζουμε 1-2 φράουλες για διακόσμηση. |
Μαζί θα ανακαλύψουμε τις πιο σπάνιες ή ιδιαίτερες συνταγές.Απλές και εύκολες αλλά όχι συνηθισμένες...
22 Φεβρουαρίου 2012
μιλ φέιγ (mille feuilles)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου