English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

25 Φεβρουαρίου 2012

Ρολό μοσχάρι γεμιστό


 



        Υλικά

  2 κιλά μοσχάρι ανοιγμένο σε μια μεγάλη φέτα
  1/4 kg κεφαλοτύρι κομμένο σε μπαστουνάκια
  2 κ.σ.κέτσαπ
  2 κ.σ. μουστάρδα
  1 πιπεριά πράσινη
  1 πιπεριά κόκκινη
  αλατοπίπερο
  πάπρικα
  1/2 kg κρασί κόκκινο ξηρό
  3 κ.σ. βούτυρο
  1 κ.σ. κορν φλάουρ

  1/3 κούπας νερό
  1κ.σ. μουστάρδα
  1 κρεμμύδι
 

       Εκτέλεση
    Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.


 


 Απλώνουμε τη μουστάρδα και το κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια του.


 


Τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια το κεφαλοτύρι και τις πιπεριές σε λωρίδες.Τυλίγουμε σε ρολό και δένουμε σφιχτά με σπάγγο


 


Βάζουμε σε μπολάκι το βούτυρο, το αλατοπίπερο,την πάπρικα τα αναμειγνύουμε όλα μαζί και αλείφουμε την επιφάνεια του ρολού.Βάζουμε σε ταψάκι, ρίχνουμε το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180C για 1 ώρα και 15 λεπτά.Γυρίζουμε κατά διαστήματα το ρολό μέσα στο ταψί.Αφού ψηθεί το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο αμέσως και συμπυκνώνουμε το ζουμί σε κατσαρολάκι.Αφού μείνει περίπου μία κούπα ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το νερό, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε να δέσει ελαφρά.
   Σερβίρουμε το ρολό κομμένο σε φέτες, με τη σος και συνοδεύουμε με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου