Υλικά
250 γρ. μπισκότα petit beurre
120 γρ. μαργαρίνη λιωμένη και κρύα
250 γρ. philadelphia
150 gr. κρέμα γάλακτος
5 μπανάνες
2 κ. σ. μέλι
3 κ. γ. ζελατίνα σκόνη
3 κ. γ. χυμό λεμόνι
1/2 φλιτζανιού τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.Στρώνουμε το μείγμα σε φόρμα διαμ. 20 εκ. και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.Αφρατεύουμε το τυρί και ενώνουμε τα δυο μείγματα.Λιώνουμε 3 μπανάνες, προσθέτουμε το μέλι και ρίχνουμε στο μείγμα.Στο ζεστό χυμό λεμονιού προσθέτουμε τη ζελατίνα και αναμειγνύουμε με το αρχικό μείγμα.Στρώνουμε πάνω στο μπισκότο.Βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.Γαρνίρουμε με φετάκια μπανάνας και τρίμμα σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου