English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3 Οκτωβρίου 2016

Μουσταλευριά διαφορετική

Υλικά
7-8 ποτήρια μούστο "κομμένο"
1ποτηρι σιμιγδάλι ψιλό

Πασπάλισμα
100 γρ. Καρύδι χοντροκομμένο
5 κ.σ. Σουσάμι
1 κ.σ. Κανέλα


Εκτέλεση
Βράζουμε το μούστο σε βαθιά κατσαρόλα. Όταν αρχίσει να αχνίζει ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι αργά αργά και ανακατεύουμε με σύρμα. Όταν αρχίζει και πήζει μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξύλινη κουτάλα. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά, αδειάζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με μπόλικο απο το μίγμα για πασπάλισμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου