English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

3 Μαρτίου 2014

Ρεβυθοκεφτέδες


 

   Υλικά
250 γρ. ρεβίθια
1 κρεμμύδι
4-5 κουτ. σούπας ντομάτα κον-κασέ
1 ματσάκι μάραθο
αλατοπίπερο
1 ποτηράκι του κρασιού νερό
1 ποτήρι αλεύρι(μισό λευκό,μισό ολικής)



    Εκτέλεση
Φουσκώνουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη.Βάζουμε στο multi σε δόσεις  τα ρεβίθια με το κρεμμύδι και το μάραθο.Τα ρεβίθια να μην γίνουν πουρές.Είναι ωραίο να βρίσκεις που και που μικρά κομματάκια.Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά.Ρυθμίζουμε το αλεύρι για να έχουμε μια ζύμη χυλού σφιχτή.Να μην απλώνει.Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές  και βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου