Σελίδες

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

21 Ιουλίου 2012

Παγωτό παρφέ σοκολάτα

Ποιος θα αντισταθεί σε ένα σπιτικό παγωτό παρφέ?




    Υλικά
2 ermol
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
3 κ.σ.κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα


 

1 συσκευασία κόντιτα (ζαχαρωμένα φρούτα σε κυβάκια)
60 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα



  Εκτέλεση
  Χτυπάμε το ermol για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 10 λεπτά.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το εβαπορέ μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το κακάο.
  Βάζουμε στο multi τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα και τα θρυμματίζουμε.
  Για την παγωτομηχανή,βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο και ρυθμίζουμε μέχρι να πήξει το παγωτό. Στη συνέχεια το βάζουμε στην κατάψυξη.
  Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και το βάζουμε στην κατάψυξη.Ανά μία ώρα βγάζουμε το μπολ και ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.Αυτό κάνουμε 2-3 φορές και αφήνουμε να παγώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου