Μηλόπιτα σε χρόνο dt.Τη φτιάχνετε σε 5 λεπτά, είναι πολύ υγιεινή, νόστιμη και εύκολη!!!!!!!!!!
Υλικά
10 κούπες μήλα, καθαρισμένα και χωρίς το κουκούτσι
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
1κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα νερό
1κ.σ. κανέλα
1 κούπα βρώμη
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4κ.γ. baking powder
1/4κ.γ. baking soda
1/2 κούπα βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175C
2. Απλώστε τις φέτες μήλου σε ένα ταψί. Ανακατέψτε τη λευκή ζάχαρη, το 1κ.σ. αλεύρι και την κανέλα και πασπαλίστε τα μήλα με το μείγμα. Προσθέστε το νερό.
3. Αναμείξτε τη βρώμη, την 1 κούπα αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, τη baking soda και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να δημιουργηθούν χοντρά κομματάκια. Καλύψτε με αυτά τα μήλα στο ταψί.
4. Ψήστε το γλυκό για 45 περίπου λεπτά στους 175C, αφήστε το να κρυώσει ελαφρά και σερβίρετε.
Σερβίρετε και με παγωτό.
Υλικά
10 κούπες μήλα, καθαρισμένα και χωρίς το κουκούτσι
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
1κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα νερό
1κ.σ. κανέλα
1 κούπα βρώμη
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4κ.γ. baking powder
1/4κ.γ. baking soda
1/2 κούπα βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175C
2. Απλώστε τις φέτες μήλου σε ένα ταψί. Ανακατέψτε τη λευκή ζάχαρη, το 1κ.σ. αλεύρι και την κανέλα και πασπαλίστε τα μήλα με το μείγμα. Προσθέστε το νερό.
3. Αναμείξτε τη βρώμη, την 1 κούπα αλεύρι, την καστανή ζάχαρη, τη baking soda και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να δημιουργηθούν χοντρά κομματάκια. Καλύψτε με αυτά τα μήλα στο ταψί.
4. Ψήστε το γλυκό για 45 περίπου λεπτά στους 175C, αφήστε το να κρυώσει ελαφρά και σερβίρετε.
Σερβίρετε και με παγωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου