English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Ιουλίου 2012

cheesecake σοκολατας

Το πιο λαχταριστό cheesecake που έχω δοκιμάσει.



    Υλικά
1 πακέτο μπισκότα digestive
2 κ.σ. κακάο
100 gr. βούτηρο ή μαργαρίνη
2 philadelphia
450 γρ. κουβερτούρα
1 γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
4 κ.σ. κονιάκ
2 κ.σ. ζάχαρη
3 κρόκους
2-3 μπισκότα για το γαρνίρισμα
λίγο κακάο για το γαρνίρισμα
λίγη κρέμα γάλακτος χτυπημένη για το γαρνίρισμα


 

         Εκτέλεση
  Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi και προσθέτουμε το κακάο.Αναμειγνύουμε με το βούτηρο και 2 κ.σ. κονιάκ και στρώνουμε στη βάση μιας φόρμας.
  Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το υπόλοιπο κονιάκ.
  Χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη και το γιαούρτι, προσθέτουμε τους κρόκους και τέλος τη σοκολάτα.Ρίχνουμε στη φόρμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να σφίξει.
  Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με κακάο και τριμμένα μπισκότα.Συνοδεύουμε με λίγη κρέμα γάλακτος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου