Υλικά
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 farin-up
λίγο αλάτι
1/2 κ.γ. γλυκάνισο
3κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.Αφήνουμε μισή ώρα σκεπασμένη τη ζύμη να ξεκουραστεί.Πλάθουμε δύο φραντζολάκια και χαράζουμε σε φέτες χωρίς να κόψουμε μέχρι κάτω.Ψήνουμε στους 170C για 15 λεπτά.Βγάζουμε από το φούρνο και κόβουμε σε φέτες.Απλώνουμε σε ταψί και ψήνουμε 10-15 λεπτά να ροδίσουν ελαφρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου