Υλικά
½ κιλό ταραμά άσπρο
1 κιλό ψίχα μπαγιάτικου σταρένιου ψωμιού
χυμό 1 πορτοκαλιού
1 ποτήρι κρασιού χυμό λεμονιών
1 λίτρο αραβοσιτέλαιο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ τον ταραμά με το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, ρίχνετε σιγά-σιγά το ψωμί, αφού προηγουμένως το έχετε βρέξει και στίψει και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Συμπληρώνετε σταδιακά το λάδι και το μίγμα σας θα αρχίσει να φουσκώνει. Τέλος προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Η ταραμοσαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου